Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ F&U - Φλοίσβος Π. Φαλήρου

Οι δηλώσεις των Γιόσκο Μιλενκόσκι και Αλεξάνταρ Λάφτοφ, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ F&U και του Φλοίσβου Π. Φαλήρου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ F&U - Φλοίσβος Π. Φαλήρου
Photo Credits: @acpaok

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Ξεκινήσαμε καλά και πήραμε δύο σετ με μεγάλη διαφορά. Στα κρίσιμα σημεία ο Φλοίσβος είχε καλύτερες επιλογές. Πάνω απ΄ όλα συγχαρητήρια στον Φλοίσβο. Μας νίκησε δύο φορές την εφετινή σεζόν. Στο PAOK Sports Arena τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε χάσει μόνο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και είναι η πρώτη ήττα από άλλη ομάδα. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα μου. Πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς που μας απομένουν για να επιτευχθεί ο στόχος της πρώτης 4αδας και να μπούμε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Volley League».

Αλεξάνταρ Λάφτοφ:

«Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Ξεκινήσαμε καλά, με πολύ ενέργεια αλλά μετά ο Φλοίσβος ανέβασε την απόδοση του και εμείς πιεστήκαμε και χάσαμε το ρυθμό μας. Είναι κακή ήττα για τον ΠΑΟΚ στη μάχη που κάνουμε για να μπούμε μέσα στο τοπ-4. Έτσι είναι το άθλημα, κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει, θα προσπαθήσουμε να το παλέψουμε στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για να μπούμε στην 4αδα».

Διαβάστε ακόμη...