Παραμένει ο Υετίων

Ο Στέλιος Υετίων παραμένει στη θέση του προπονητή της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση του τμήματος.
Παραμένει ο Υετίων

Έτσι ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι συζητήσεις του προπονητή με τον υπεύθυνο του τμήματος Γρηγόρη Πετρίδη και πλέον όλα κινούνται στοχεύοντας στη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θα προσπαθήσει και πάλι να πάρει τα σκήπτρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Μαζί με τον Υετίωνα, παρέμεινε στον πάγκο του Δικεφάλου και ο συνεργάτης του, Κώστας Γκαγκανάς. Kαι οι δύο θεωρήθηκαν απόλυτα πετυχημένοι στο έργο τους - απολύτως δικαιολογημένα - όχι μόνο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και για την εικόνα της ομάδας σε όλη την διάρκεια της χρονιάς όντας ανάλογη της ιστορίας του συλλόγου. Με πάθος και ψυχή οι παίκτες της ομάδας μας έδωσαν πολλές "μάχες" και στις περισσότερες βγήκαν νικητές.

Από εδώ και πέρα μένει ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη χρονιά με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί όλους τους Έλληνες παίκτες που είχε (και αρκετούς διεθνείς) και με σκοπό να αποκτήσει λίγους και καλούς παίκτες είτε Έλληνες είτε ξένους.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...