«Ακόμα πιο δύσκολος από πέρσι»

Στο ιστορικό Δημαρχείο Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 31ου τελικού του κυπέλλου Ανδρών με παρόντες από πλευράς ΠΑΟΚ τους Στέλιο Υετίων και Θόδωρο Πετρίδη.
«Ακόμα πιο δύσκολος από πέρσι»

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Στέλιος Υετίων: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε ένα πολύ όμορφο νησί. Είναι ξεκάθαρο πως είναι ένα χαντμπολικό νησί. Ίσως είχαμε άλλα πράγματα στο μυαλό μας, η κατάσταση τώρα είναι αυτή και εμείς είμαστε εδώ. Θέλουμε να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας όσο καλύτερα μπορούμε. Στο εξωαγωνιστικό μέρος δεν έχω ούτε την δικαιοδοσία, ούτε την διάθεση να πω κάτι. Στο αγωνιστικό είναι προφανές ότι έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο. Έχουμε απόλυτο σεβασμό στην ΑΕΚ, είναι μια επανάληψη του περσινού τελικού. Εγώ τον θεωρώ δυσκολότερο από πέρσι. Είναι πραγματικά 50-50. Η ΑΕΚ είναι καλύτερη από πέρσι με καλύτερο ρόστερ, αλλά και εμείς το ίδιο. Ξεκινάμε και οι δύο από το μηδέν. Είμαστε δύο ομάδες που αγαπάμε το χάντμπολ. Θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο μαζί μας, αλλά και με αυτές τις συνθήκες θα κάνουμε το καλύτερο για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους, αλλά δεν θα τους ευχαριστήσουμε όλους γιατί θέλουμε εμείς να είμαστε οι νικητές».

Θόδωρος Πετρίδης (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Εκ μέρους των παικτών του ΠΑΟΚ χαιρετίζουμε την συνέντευξη Τύπου. Τις τελευταίες ημέρες προετοιμαστήκαμε εντατικά για τον τελικό αυτό. Είναι μέσα στους στόχους μας. Θα συμφωνήσω με τον Φάνη ότι εμάς τους αθλητές δεν πρέπει να μας επηρεάζουν τα εξωαγωνιστικά και η δουλειά μας είναι μέσα στις τέσσερις γραμμές».

Διαβάστε ακόμη...