Χλίνασον: «Σας προτείνω να δείτε στο YouTube την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι»

Οι ατάκες του Ισλανδού παίκτη της Μπιλμπάο, Τρίγκβι Χλίνασον για την εμπειρία του στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Χλίνασον: «Σας προτείνω να δείτε στο YouTube την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι»
Photo Credits: @PAOK FC Twitter

Ο ΠΑΟΚ άγγιξε το όνειρο, κέρδισε την Μπιλμπάο με 84-82 στην κατάμεστη και θορυβώδη Πυλαία, όμως δεν κάλυψε τη διαφορά 7 πόντων από το πρώτο ματς και δεν σήκωσε τελικά το τρόπαιο του FIBA Europe Cup.

Οι Βάσκοι ήταν αυτοί που κατέκτησαν τελικά το FIBA Europe Cup, παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο ΠΑΟΚ και παρά την βοήθεια του κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά το Παλατάκι και δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά.

Έκπληκτοι από την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι έμειναν άπαντες από πλευράς Μπιλμπάο, με τον Τρίγκβι Χλίνασον σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ισλανδίας και πιο συγκεκριμένα στο «Morgunblaðið» να εκτιμά πως «πετάχτηκαν πάνω από 100 κιλά χαρτί στην έδρα του ΠΑΟΚ για τον τελευταίο μας τελικό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπήρχε ένα αεροπλάνο που μετέφερε τους οπαδούς μας και κάποιοι πήγαν στην Ελλάδα μόνοι τους. Ήταν διασκεδαστικό, νομίζω ότι υπήρχαν πάνω από 100 κιλά χαρτί που πετάχτηκαν στο γήπεδο όταν η μπάλα πετάχτηκε στον αέρα για το τζάμπολ. Σας προτείνω απλώς να ρίξετε μια ματιά στο βίντεο του παιχνιδιού στο Youtube και να δείτε την ατμόσφαιρα!».

Διαβάστε ακόμη...