Μπαράζ ελληνικών «χτυπημάτων» από ΠΑΟΚ

Ενισχύεται η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Μπαράζ ελληνικών «χτυπημάτων» από ΠΑΟΚ
  •  

«Τρέχει» ο σχεδιασμός στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ με τον Δ. Πελεκίδη να συνεχίζει στο «τιμόνι» για μια ακόμη σεζόν, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει να γνωστοποιούνται τα πρόσωπα που θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Οι ανακοινώσεις γύρω από την παραμονή παικτριών θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ενώ παράλληλα θα προστίθενται και τα νέα κομμάτια στο «παζλ» με παίκτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό, τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά ετοιμάζονται να φορέσουν η Χρυσή Τροχίδου (26χρονη εξτρέμ) και Ελευθερία Τροχίδου (23χρονη πλέι μέικερ) οι οποίες αποχωρούν από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Η ομάδα της Πυλαίας αποφάσισε να μην ακολουθήσει την πορεία πρωταθλητισμού των προηγούμενων ετών με τον Διονύση Καραγκιοζόπουλο (άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ) να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Βακάλη ο οποίος για χρόνια βρισκόταν στο τεχνικό τιμ του γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Δεν αποκλείεται το… δρομολόγιο ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ να ακολουθήσουν και οι: Κουκμίση, Κωστοπούλου και Αργυροπούλου που επίσης αποχωρούν από την ομάδα.

 

 


 

Διαβάστε ακόμη...