Ώρα Σούπερ Καπ! ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ

Για τον τελικό του Σούπερ Καπ Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει στην Λαμία, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00, τον ΟΦΝΙ.
Ώρα Σούπερ Καπ! ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ
Photo Credits: @acpaok

Ο Υπερπρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος, ΠΑΟΚ mαteco, έχει μπροστά του το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, το οποίο συνοδεύεται και με την διεκδίκηση ενός τίτλου.

Απέναντί του, ο ΟΦΝΙ, ο οποίος την περσινή περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα, συνθέτοντας την δυάδα και του φετινού Σούπερ Καπ.

Η είσοδος στον αγώνα θα είναι ελεύθερη.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του STAR Κεντρικής Ελλάδος.

Για τον τελικό του Σούπερ Καπ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Δημήτρης Πελεκίδης, και η αρχηγός, Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ:

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Σίγουρα οι ομάδες δεν είναι 100% έτοιμες αυτή την περίοδο, όμως μιλάμε για έναν τελικό ανάμεσα στις δύο, κατά τεκμήριο, καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος την τελευταία δεκαετία. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, οπότε η δίψα και η θέληση είναι μεγάλη για να ξεκινήσει το με το... δεξί η χρονιά. Όπως σε όλους τους τελικούς, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι άμυνες των δύο ομάδων και οι προσωπικότητες των αθλητριών. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για την κατάκτηση αυτού του τροπαίου».

Μπάρμπαρα Μπροκάρντο:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Την προηγούμενη σεζόν κατεκτήσαμε το πρώτο σούπερ καπ στην ιστορία του τμήματος. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο, καθώς είναι η αρχή της σεζόν, οπότε ουσιαστικά οι ομάδες ακόμα προετοιμάζονται. Είμαι πραγματικά θετική, καθώς δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία, και πιστεύω ότι θα είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα, αν παίξουμε καλά, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα στην επίθεση, και στο τρανζίσιον. Είμαστε μία νεανική ομάδα, εγώ είμαι από τις πιο έμπειρες παίκτριες, αλλά πιστεύω ότι οι νεαρότερες παίκτριες είναι έτοιμες να διαχειριστούν τις δύσκολες καταστάσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού. Θα χρειαστεί να παίξουμε σαν ένα, να παίξουμε με υπομονή και να βοηθάμε η μία την άλλη».

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
Τελικός, Σούπερ Καπ
Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο»
16:00, ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ (STAR Κεντρικής Ελλάδας)

Διαβάστε ακόμη...