Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Οι δηλώσεις των Δημήτρη Πελεκίδη και Χρυσής Τροχίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 40-6, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
Photo Credits: @acpaok

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Δεν τίθεται θέμα ικανοποίησης στο σημερινό παιχνίδι. Είμαστε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους και μεγάλη διαφορά στο κομμάτι της δυναμικής, οπότε εκ των πραγμάτων το παιχνίδι θα πήγαινε σε υψηλό σκορ επιθετικά και σε χαμηλό αμυντικά. Θέλαμε να είμαστε στο παιχνίδι μας συγκεντρωμένοι, διότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, πολλές φορές χαλαρώνεις, όπως και έγινε σε κάποια σημεία του αγώνα, κάτι λογικό, αφού δεν μπορείς να είσαι σε όλα τα σημεία της αναμέτρησης στα κόκκινα. 

Σημασία έχει ότι τα κορίτσια ανταποκρίνονται, είμαστε σοβαροί και στις δύο πλευρές του γηπέδου, για να μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας στο 100%, κάτι το οποίο χτίζουμε κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το σημερινό παιχνίδι, ώστε η ομάδα να είναι κάθε εβδομάδα καλύτερη και κάποια πράγματα να παγιώνονται και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Το μυαλό μας στις δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που έρχονται. Είμαστε πολύ ανυπόμονοι γι' αυτά τα παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Χρυσή Τροχίδου:

«Σήμερα κρατάω ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της, ήμασταν συγκεντρωμένες, μπήκαμε στο παιχνίδι για να δώσουμε το 100% μας, ανεξαρτήτως ποιον αντίπαλο έχουμε, όπως κάνουμε πάντα. Έχουμε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια μπροστά μας, οπότε θέλουμε να είμαστε στο 100%, και νομίζω ότι το πετύχαμε. Συγχαρητήρια και στην ομάδα των Γιαννιτσών για την προσπάθεια την οποία έκανε».

Διαβάστε ακόμη...