ΑΕΠ Πανοράματος - ΠΑΟΚ mαteco

Για την 3η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Πανοράματος, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 16:30, την ΑΕΠ Πανοράματος.
ΑΕΠ Πανοράματος - ΠΑΟΚ mαteco
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος, μετά την πανάξια πρόκριση με δύο νίκες επί της Σπόνο Ίγκλις στους «32» του EHF European Women's Cup, επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα, εκεί όπου θέλει να κάνει το 3Χ3, συνεχίζοντας τη νικηφόρα πορεία του.

Απέναντί του, η ΑΕΠ Πανοράματος, από τον αποκλεισμό με δύο ήττες από την πολωνική, Γκνιέζνο, στο πλαίσιο του Round 2 του EHF European Women's Cup. Όσον αφορά την Α1, έχει 2Χ2, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Άρη Νίκαιας με 17-27.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΠ Πανοράματος, η Μαρία Μεντεσίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ερχόμαστε από ένα επιτυχημένο και απαιτητικό ευρωπαϊκό Σαββατοκύριακο. Το παιχνίδι με το Πανόραμα είναι το τελευταίο πριν την διακοπή. Ένα εξίσου σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να πάμε με συγκέντρωση και πειθαρχία, ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, και είμαστε έτοιμες!».

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
3η αγωνιστική, Α1
ΔΑΚ Πανοράματος
16:30, ΑΕΠ Πανοράματος-ΠΑΟΚ mαteco (YouTube)

Διαβάστε ακόμη...