Οι μεταγραφές «τρενάρουν» την έλευση Μίχελ
Από sentragoal.gr: Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο Λούμπος Μίχελ αναγκάστηκε να μεταθέσει το ταξίδι για την Ολλανδία και το Οστερμπεεκ. Αρχικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ευελπιστούσε να δώσει το «παρόν» στο πρώτο φιλικό παιχνίδι των «ασπρόμαυρων», που έγινε την περασμένη Τετάρτη, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.
Πηγή: sentragoal.gr
SHARE:

Σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην Ολλανδία, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να ταξιδέψει έστω και το πρωί του Σαββάτου, καθώς ήθελε να παρακολουθήσει διά ζώσης την αναμέτρηση με την Μπριζ. Αρχικά ο Μίχελ χρειάστηκε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να διευθετήσει τον δανεισμό του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στη Μιχάλοβτσε.
Ο νεαρός ακραίος αγωνίστηκε στην ομάδα της Σλοβακίας το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν και οι ιθύνοντες του συλλόγου ζήτησαν την ανανέωση του δανεισμού του. Πλέον, ο Σλοβάκος πρόεδρος έχει ρίξει το βάρος του στην υπόθεση Κάνιας, την οποία οι «ασπρόμαυροι» ευελπιστούν να τελειώσουν θετικά μέσα στις επόμενες ημέρες.
TAGS: