Ενόχλησαν τα όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία
SHARE:

Αίσθηση προκάλεσε η αποκλειστική συνέντευξη του Πάμπλο Γκαρσία χθες στην «Μ». Ο προπονητής της Κ20 είπε πολλά και ενδιαφέροντα και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στη διαιτησία ευχόμενος να μην κάνουν τις ίδιες «μ...ες» οι διαιτητές με τα περασμένα χρόνια
Η συνέντευξη στην εφημερίδα Metrosport φιλοξενήθηκε χθες και στις περισσότερες αθλητικές ιστοσελίδες που προς τιμήν τους φιλοξένησαν και την πηγή. Φυσικά εστίασαν το ενδιαφέρον τους στα όσα είπε ο Πάμπλο για τους διαιτητές.
Στα σχόλια των αναγνωστών εμφανίστηκαν και φίλοι του Ολυμπιακού που προσπάθησαν να απαξιώσουν τον Ουρουγουανό άσο. Αλλά πήραν την απάντηση τους ακόμη και από ομοϊδεάτες τους που τους υπενθύμισαν ότι η ομάδα τους ξεφτιλίστηκε από την Χαποέλ Μπερ Σεβά και επομένως καλό θα ήταν να ασχολούνται με την δική τους ανυπαρξία.
Το σίγουρο είναι ότι για μια ακόμη φορά ο Γκαρσία ενόχλησε αρκετούς λέγοντας απλές αλήθειες. Και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να λέει την άποψη του χωρίς να έχει ανάγκη για επικοινωνιακά παιχνίδια.