Σερέλης: «Πιο συγκεντρωμένος στο τέλος ο ΠΑΟΚ»
SHARE:

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Λαυρίου στην ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήταν άστοχη, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η συγκέντρωση του «Δικεφάλου του Βορρά» στα τελευταία λεπτά.
«Σήμερα κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Είχαμε για μεγάλο διάστημα την πρωτοπορία στο σκορ. Περιμέναμε την κούραση του ΠΑΟΚ από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι σε γρήγορο ρυθμό και το καταφέραμε. Περιμέναμε να είμαστε πιο εύστοχοι. Μας κόστισε το νεκρό διάστημα στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου. Και στο τέλος δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Το παιχνίδι ήταν στη κόψη του ξυραφιού. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο συγκεντρωμένος και κέρδισε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Ευρώπη», δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης.
Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Περράκης είπε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Θα ήταν άδικο και για τις δύο ομάδες αν κέρδιζε η μία ή η άλλη. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε κι αντιμετωπίσαμε στα ίσια τον ΠΑΟΚ. Στο τέλος απλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ έκανε το σωστό λόγω εμπειρίας και μεγαλύτερης συγκέντρωσης στις κρίσιμες φάσεις. Δουλεύουμε πολύ σκληρά κι αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων. Δεν έχουμε σωθεί ακόμη και παλεύουμε γι αυτό. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στη Ευρώπη».