Ρίχνεται στη μάχη των τελικών
SHARE:

Το τμήμα χειροσφαίρισης του ΠΑΟΚ είναι το μοναδικό ομαδικό που έχει ακόμη υποχρεώσεις καθώς τα κρούσματα κορονοϊού της ΑΕΚ πήγαν πίσω τη σειρά. Μάλιστα το γεγονός πως μετά το μεταξύ τους παιχνίδι υπήρξε διασπορά και στους ασπρόμαυρους έκανε τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα.
Το έργο των παικτών του Πάνου Γούσιου είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στην ένωση, που πρόσφατα κατέκτησε και το ευρωπαϊκό κύπελλο. Ωστόσο όπως έχει δείξει ο ΠΑΟΚ παλεύει όλα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ κι αν η διαιτησία, τόσο στον τελικό όσο και στο πρώτο παιχνίδι των Play off ήταν 50-50 θα μπορούσε να είχε υποχρεώσει την αντίπαλό του στην πρώτη της ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις.
H AEK έχει το πλεονέκτημα της έδρας με τον τίτλο να κρίνεται στις 2 νίκες. Η σειρά ξεκινά αύριο στις 20:00 (ΕΡΤ3) στην αίθουσα Γ. Κασσιμάτης του ΟΑΚΑ στον 1ο τελικό της Handball Premier. Ο 2ος τελικός θα διεξαχθεί στο «Σπίτι του Χάντμπολ» την Τρίτη 6/7 (16:30- ΕΡΤ3) κι αν χρειαστεί 3ο ματς και πάλι στην Αθήνα την Πέμπτη 8/7 (16:30-ΕΡΤ3).
Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Τζαφερόπουλος- Τσιάνας με Παρατηρητές τους κ.κ. Μίγκα- Μεϊμαρίδη.