Ανατροπή με Έβανς
SHARE:

Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, o πιθανότερος αντικαταστάτης του ήταν ο Σον Έβανς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική Προμετέι και μάλιστα χθες, το όλο θέμα ήταν ιδιαίτερα προχωρημένο.
Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει ανατροπή και ο παίκτης, ο οποίος αυτό το διάστημα είναι στην Αθήνα και έκανε προπονήσεις με το Λαύριο (έχοντας παίξει δύο φορές εκεί στο πρόσφατο παρελθόν), απάντησε, τελικά, αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ Μαteco.
Όπως αναφέραμε και χθες, ο Έβανς έχει στα χέρια του πρόταση και από τη γερμανική Ουλμ, που παίζει και στο Eurocup κι έτσι πλέον Λυκογιάννης και Γιαννακίδης, αναζητούν άλλη λύση στην αγορά.
Ο Τζόουνς παραμένει στη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας, συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και στον ΠΑΟΚ, ουσιαστικά, ψάχνουν από το… μηδέν, τον πιθανό αντικαταστάτη του.