Μετράει παρουσίες, περιμένει αντίδραση!

Από paok24.com: Την πρώτη ουσιαστικά προπόνησή του πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες", θα πραγματοποιήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν χθες το καθιερωμένο και απαραίτητο πρόγραμμα αποθεραπείας!
Πηγή: paok24.com
Μετράει παρουσίες, περιμένει αντίδραση!

Κατά τη διάρκειά της, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μετρήσει τα... κουκιά που έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες και θα εξωτερικεύσει τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το απόγευμα της Κυριακής στις 18:00, όντας υποχρεωμένος να βρει τις απαιτούμενες λύσεις προκειμένου οι "ασπρόμαυροι" να επιστρέψουν στις νίκες μετά από οχτώ αγώνες και να "καθαρίσουν" σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ρουμάνος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Λέο Ζαμπά, Ομάρ Ελ Καντουρί και Γιάννη Μιχαηλίδη, τη στιγμή που φαντάζει απίθανο το σενάριο χρησιμοποίησης του Άνχελ Κρέσπο μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο εξέτισε μεν την τιμωρία του για την αποβολή του στο ματς Κυπέλλου με τους Πειραιώτες στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά νιώθει ενοχλήσεις τόσο στους κοιλιακούς όσο και στον τετρακέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...