«Να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα νίκης»

Από thessports.gr:Η Νιγηρία του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έχοντας πετύχει τέσσερις νίκες στα πέντε παιχνίδια του πρώτου ομίλου των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και έχει μπροστά της το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι κόντρα στο Σάο Τομέ και Πρινσίπε.
Πηγή: thessports.gr
«Να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα νίκης»

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε τους παίκτες των «σούπερ αετών» στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα και μίλησε για την σημασία της νίκης παρά το γεγονός ότι έχει κριθεί η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Εκόνγκ τόνισε ότι ο επερχόμενος αγώνας απέχει πολύ από το να είναι ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον, αλλά η νίκη ειναι επιβεβλημένη για να χτίσει η Νιγηρία μια κουλτούρα νίκης ενόψει Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ποτέ δεν υπάρχει παιχνίδι που ειναι αδιάφορο για εμάς, γιατί πιστεύω ότι το να παίζεις για τη Νιγηρία είναι θέμα υπερηφάνειας. Όλοι μας που είμαστε εδώ, είναι μεγάλη μας τιμή που παίζουμε για την Νιγηρία. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να τελειώσουμε αυτό το γκρουπ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε αρχικά ο αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά τους λόγους που θέλει την νίκη, επεσήμανε : «Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι όπως κάθε άλλο παιχνίδι στον όμιλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τον όμιλό μας και επίσης να μας δώσουμε την καλύτερη ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα νίκης για τα επόμενα παιχνίδια και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επομένως, δεν πιστεύω ότι ειναι ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον. Όσοι έχετε δει την προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, θα έχετε καταλάβει πως όλοι μας έχουμε... πείνα και κοιτάζουμε προς την ίδια κατεύθυνση στο παιχνίδι αλλά και γενικότερα».

Διαβάστε ακόμη...