Ελσίνκι: Ενδεκάδα αλλαγών κόντρα στον ΠΑΟΚ (pics-vid)

Από sdna.gr: Ένα σχήμα με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Τόμας Κορκεακούνας κόντρα στον ΠΑΟΚ, διατηρώντας όμως το άκρως επιθετικό 3-4-3 που εφαρμόζει στα περισσότερα παιχνίδια...
Πηγή: sdna.gr
Ελσίνκι: Ενδεκάδα αλλαγών κόντρα στον ΠΑΟΚ (pics-vid)

«Το πρωτάθλημα της Φινλανδίας είναι πιο σημαντικό απ' αυτόν τον όμιλο για εμάς. Η αποστολή μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να υπάρχει συμβιβασμός σε αυτό», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις ο διευθύνων σύμβουλος της φινλανδικής ομάδας, Άκι Ριιχιλάχτι κάνοντας σαφές πως πρώτος στόχος για την Ελσίνκι ειναι το πρωτάθλημα και η ευρωπαϊκή πορεία ακολουθεί...

Τη δεδομένη στιγμή, η Ελσίνκι βρίσκεται εν μέσω πλέι οφ του πρωταθλήματος και η διαφορά της με την δεύτερη Κουόπιο είναι μόλις στον πόντο, ενώ υπάρχει και δύσκολο εκτός έδρας ματς την Κυριακή στην σκληρή έδρα της Σεϊναγιόεν.

Όπως όλα δείχνουν ο 55χρονος προπονητής θα κάνει rotation σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με την Ίντερ Τούρκου. Βάσει του ρεπορτάζ από την Φινλανδία θα διατηρήσει στον πάγκο τον βασικό τερματοφύλακα Οστ, επιστρατεύοντας τον Μάενπα, ενώ στην άμυνα θα δώσει «ανάσες» στους Χάλμε και Κουασίβι.

Από το κέντρο και μπροστά θα αφήσει στον πάγκο τους λογιζόμενους ως βασικούς Χόστικα και Ολουσάνια.

Το 3-4-3 των Φινλανδών αναμένεται να αποτελείται κόντρα στον ΠΑΟΚ από τους: Μάενπα κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοΐβιο, Τένχο, Ραϊτάλα ως τριάδα στα στόπερ, ο Σοΐρι δεξί μπακ-χαφ, οι Χετεμάι- Λινγκμαν δίδυμο στα χαφ, με τον Ολίλα να παίρνει την αριστερή πλευρά. Ο 20χρονος και πρώτος στις ασίστ με έξι μέχρι στιγμής Κεσκίνεν θα πάρει φανέλα βασικού στα αριστερά, ο πρώτος σκόρερ με 15 γκολ Ραντούλοβιτς στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Μπαντέ θα ειναι ο παίκτης που θα πάρει τον ρόλο του δεξιού εξτρέμ.

Στις 11:00, η Ελσίνκι αναμένεται να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο, με το SDNA να είναι παρών και να σας δίνει μία... γεύση από την Bolt Arena όπου θα «μονομαχήσουν» οι δύο ομάδες.

Δείτε πλάνα ΕΔΩ και ΕΔΩ, καθώς και photos στη συνέχεια...

Διαβάστε ακόμη...