Εκόνγκ: Ο Πεσέιρο, η ρήξη και το ερωτηματικό με φόντο το Copa Africa

Από paok24.com: Πρώτο θέμα στην πατρίδα του ο στόπερ του ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
Εκόνγκ: Ο Πεσέιρο, η ρήξη και το ερωτηματικό με φόντο το Copa Africa

Το όνομα του Γουίλιαμ Τροοστ Εκόνγκ φιγουράρει σε αρκετά ΜΜΕ της πατρίδας του τις τελευταίες ώρες, καθώς έχουν κάνει την εμφάνισή τους δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόβλημα στη σχέση του με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Νιγηρίας.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο στόπερ του ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον τις καλύτερες σχέσεις με τον Ζοζέ Πεσέιρο και δεν αποκλείεται, ακόμη και το να μην κληθεί ξανά στην Εθνική.

Ο Εκόνγκ -σε πρώτη φάση- δεν κλήθηκε για τα προσεχή παιχνίδια της Νιγηρίας στην τωρινή διακοπή κι αυτό, οφείλεται στην έντονη κριτική που άσκησε στον προπονητή του στους αγώνες της Εθνικής στη διακοπή του περασμένου Σεπτέμβρη.

Ο Πεσέιρο δεν τον συμπεριελάβε στις κλήσεις, στη διακοπή του Οκτώβρη και το ίδιο ισχύει και τώρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν πως ο Πορτογάλος έχει και αγωνιστικό θέμα με τον Εκόνγκ, καθώς θεωρεί πως ο έμπειρος στόπερ δεν έχει προσαρμοστεί στα δικά του "θέλω".

Όλα αυτά, την ώρα που στο "κάδρο" για τη Νιγηρία είναι το Copa Africa, με τα ΜΜΕ της χώρας να σημειώνουν πως είναι δύσκολο να κληθεί ξανά στην Εθνική ο Εκόνγκ, όσο βρίσκεται στον πάγκο ο Πεσέιρο...

Διαβάστε ακόμη...