Το αντίο της ΑΖ…
SHARE:

Λίγο πριν η Ολλανδική ομάδα ανέβασε στο επίσημο site της ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ο Μάρτιν Μάρτεενς συνεχίζει από τώρα την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Μέσα από την ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην συμφωνία ΠΑΟΚ-Μάαρτενς-ΑΖ, ενώ οι Ολλανδοί θυμίζουν ότι ο Βέλγος κατέκτησε το 2009 το πρωτάθλημα Ολλανδίας με την Άλκμααρ και την ίδια σεζόν κέρδισε το βραβείο Γιόχαν Κρόιφ. Από εκεί και πέρα αναφέρονται στο περσινό κύπελλο, αλλά και στις εννιά παρουσίες του στην εθνική Βελγίου. Από εκεί και πέρα τονίζουν την παρουσία του στην Άντερλεχτ και στην Βάαλβαϊκ, ενώ αναφέρονται στις 45 ευρωπαϊκές παρουσίες του με την ΑΖ και την ισοφάριση του ρεκόρ που είχε ο Kew Jaliens.
Το παράξενο σε αυτό τον αποχαιρετισμό είναι ότι οι Ολλανδοί κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στους τραυματισμούς του, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν συνηθίζεται σε τέτοιες καταστάσεις και ίσως δείχνει μία πικρία που βγάζουν απέναντί του.
Η τελευταία παράγραφος στο επίσημο αντίο που φιλοξενείται στο site της ΑΖ αναφέρει: «Η περίοδος του Martens στην AZ εκτός από τα πολλά highlights είχε και κάποιες αποτυχίες. Ειδικά στον τομέα των τραυματισμών όπου ο Βέλγος σε επτάμισι χρόνια έπαιξε μόνο σε 164 και έκανε 33 γκολ» .