«Σπρώξιμο» και γιούχα!
SHARE:

Ο Κώστας Μήτρογλου άνοιξε το σκορ στο 36΄ αφού πρώτα έκανε επιθετικό φάουλ σε αμυντικό του Πανιωνίου που δεν μπήκε στον κόπο να υποδείξει ο Λιαχούδης. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0 στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Αυτό ήταν και το τελευταίο επίσημο ματς στην τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα του Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος κρεμάει τα παπούτσια του και επιστρέφει στην Βαρκελώνη, αναλαμβάνοντας διευθυντικό πόστο στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Την Παρασκευή (19/12) θα ανακοινώσει το γεγονός σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), Ιωάννης Σίπκας (ΕΠΣ Πέλλας)
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία (28′ λ.τ. Σιόβας), Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι (87′ Φορτούνης), Αφελάι (62′ Ντοσεβί), Ντομίνγκες, Μήτρογλου.
Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Μπουμάλ, Μασούρας (84′ Σμυρλής), Αργυρόπουλος (62′ Ιμπαγάσα), Σιώπης (75′ Μπούζας), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου.