Ανοίγει τα χαρτιά του ο Άρνεσεν

Από gazzetta.gr: Ο Φράνκ Άρνεσεν, σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να καταθέσει τις προτάσεις του για συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι, αλλά και πρώρες ανανεώσεις μετά την ολοκλήρωση επαφών που είχε με όλους τους εκπροσώπους των παικτών του ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Ανοίγει τα χαρτιά του ο Άρνεσεν

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου το προηγούμενο διάστημα δέχθηκε στο γραφείο του στην Τούμπα όλους τους εκπροσώπους ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Ο Δανός παράγοντας μ' αυτή του την κίνηση θέλησε ν' ακούσει τους μάνατζερ, τις προτάσεις που έχουν για συμβόλαια τα οποία λήγουν το καλοκαίρι, αλλά και πρόωρες ανανεώσεις. Ο Άρνεσεν ετοιμάζει την έκθεση του για κάθε μια από τις περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν τον σωματείο. Σ΄' αυτή την κατηγορία είναι οι Κάτσε και Μακ.

Τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το 2017 και στην Τούμπα θέλουν να τους διατηρήσουν στο ρόστερ τους για τα επόμενα χρόνια Ο Άρνεσεν ενημερώθηκε για τις απαιτήσεις τους και το επόμενο διάστημα θα καταθέσει τις προτάσεις του για να ξεκινήσει ένας δεύτερος γύρος συζητήσεων με την πλευρά των ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι θα εξαρτηθούν πολλά από την αγωνιστική συμπεριφορά που θα έχουν οι συγκεκριμένοι στα επόμενα παιχνίδια. Αλλά και κατά πόσο είναι απαραίτητη για την ομάδα.

 

Διαβάστε ακόμη...