Η παρουσίαση της φανέλας με πρωταγωνιστές Μπάνε και Μαργαρίτη

Δύο εμβληματικές μορφές του μπασκετικού ΠΑΟΚ, οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλης Μαργαρίτης παρουσίασαν από κοινού τη νέα εμφάνιση που θα φορούν οι Ασπρόμαυροι τη φετινή σεζόν.
Πηγή: thessports.gr
Η παρουσίαση της φανέλας με πρωταγωνιστές Μπάνε και Μαργαρίτη

Τη νέα φανέλα παρουσίασε και επίσημα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τους Μπάνε και Μαργαρίτη να κάνουν τα αποκαλυπτήρια της.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, πήρε τον λόγο και μεταξύ άλλων είπε:

«Δυστυχώς ήρθε η ώρα να σταματήσω. Ήταν 11 χρόνια εκπληκτικά. Ευχαριστώ όλες τις διοικήσεις, τους προπονητές, συμπαίκτες και κυρίως τον κόσμο. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα».

Η φανέλα που παρουσίασαν είναι η μία από τις τέσσερις επίσημες εμφανίσεις που θα φοράει η ομάδα του Καντσελιέρι σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ στη συνέχεια αποκαλύφθηκαν και οι υπόλοιπες εν μέσω χειροκροτημάτων.

Ακολούθως ο μέγας χορηγός του τμήματος και τη φετινή σεζόν, Αντώνης Τσαλόπουλος βραβεύτηκε από την ΚΑΕ για την προσφορά του στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Σε μία σύντομη τοποθέτησή του, ανέφερε:

«Είμαι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί. Η λέξη ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη ιαχή που άκουσα. Με βοήθησε ο Θεός να μπορέσω να βοηθήσω οικονομικά την ομάδα που αγαπώ. Ένιωσα ότι πρέπει να είμαι δίπλα στον κ. Θανάση Χατζόπουλο που κάνει μία τεράστια προσπάθεια και θα συνεχίσω να είμαι με όλες μου τις δυνάμεις».

Διαβάστε ακόμη...