Κάλεσμα στον κόσμο από τους Παίδες
SHARE:

Οι παίκτες του Ευριπίδη Μελετιάδη δείχνουν ικανοί να σηκώσουν -μετά από 22 χρόνια- την κούπα του πρωταθλήματος και να δώσουν άλλη μια μεγάλη χαρά στον κόσμο του Δικεφάλου. Έναν κόσμο τον οποίον περιμένουν να σταθεί δίπλα τους στα δύο κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν: σήμερα (22/6) στις 20:00 με τον Σπόρτινγκ Πατρών και αύριο Κυριακή (23/6) στις 19:00 με τον Ίκαρο Καλλιθέας.
Ο Δικέφαλος έχει στην περιοχή πολυπληθείς οπαδούς, καθώς το ασπρόμαυρο στοιχείο είναι ιδιαίτερα έντονο στην Κεντροδυτική Μακεδονία και οι άνθρωποι της ομάδας (παίκτες, προπονητής) περιμένουν τη δυναμική συμπαράστασή τους στη συνέχεια της διοργάνωσης.
Άλλωστε η μεγάλη δύναμη του συλλόγου είναι ο κόσμος του, είναι αυτός που δίνει φτερά στους παίκτες και τους σπρώχνει σε νίκες και τίτλους!