Ο Παντελής Μπούτσκος αναλύει την Szolnoki

Τρίτο παιχνίδι στο FIBA Europe Cup για τον ΠΑΟΚ mateco, που υποδέχεται στο PAOK Sports Arena την NHSZ-Szolnoki Olajbanyasz από την Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Ο Παντελής Μπούτσκος αναλύει την Szolnoki
Photo Credits: @PAOK BC

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας που θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή του 9ου ομίλου και όπως κάθε εβδομάδα, ο άμεσος συνεργάτης του coach Massimo Cancellieri, Παντελής Μπούτσκος αναλύει την Ουγγρική ομάδα και μας βάζει στο πνεύμα του αγώνα της Τετάρτης.

«Επόμενος αντίπαλος στο FIBA Europe Cup είναι η πρωτοπόρος της Ουγγρικής λίγκας Szolnoki (αήττητη με ρεκόρ 5-0 στο πρωτάθλημα), η οποία προέρχεται από ήττα στην παράταση από την Limburg, στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής του ομίλου μας.

Η δύναμη πυρός της Szolnoki βρίσκεται στην περιφέρεια, όπου οι Jovanovic και Lewis συνθέτουν ένα πολύ επικίνδυνο και ιδιαίτερα παραγωγικό δίδυμο, τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στη δημιουργία. Επίσης στη front line, μεγάλη προσοχή θέλει και το δίδυμο των ψηλών Subotic και Aimaq, που με τη δυναμικό τους παιχνίδι θέτουν τον τόνο στις μάχες μέσα στη ρακέτα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε το supporting cast που συνθέτουν ταλαντούχοι, αθλητικοί Ούγγροι παίκτες, πολύ αποτελεσματικοί πίσω από τα 6,75.

Είναι πολύ σημαντικό να προστατέψουμε το σπίτι μας και να εδραιωθούμε στην πρώτη θέση του ομίλου μας. Με τον ενθουσιασμό που έχουμε όταν αγωνιζόμαστε μπροστά στον κόσμο μας, οφείλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα από την πιεστική μας άμυνα και στην επίθεση να πάμε στοχευμένα σε καταστάσεις που παράγουν πλεονέκτημα, εκτελώντας με μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε ακόμη...