Έτοιμοι για το πρώτο βήμα
SHARE:

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena.
Ο Δημήτρης Κατσίβελης συμμετείχε σε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ mateco και αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι εξέφρασε την επιθυμία, αλλά και την πεποίθηση να αγωνιστεί και να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση:
«Νιώθω αρκετά καλύτερα. Αυτός ο τραυματισμός με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά, έχουμε δουλέψει πολύ με το επιτελείο της ομάδας, θέλω να παίξω, οπότε θα κάνω στην άκρη οτιδήποτε άλλο για να αγωνιστώ».
Ενώ πρόσθεσε:
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η ομάδα μας είναι στα ημιτελικά. Έχει γίνει ένα από τα πιο γρήγορα sold out, ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και με την δική του παρουσία είναι σίγουρο ότι θα έχουμε την βοήθεια που χρειαζόμαστε για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να περάσουμε στον τελικό».
Ο Massimo Cancellieri από την πλευρά του αναφέρθηκε στη σημασία του αυριανού αγώνα, αλλά και σε αυτά που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη:
«Είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμαστε στα ημιτελικά και θα αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Θα δημιουργηθεί μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα και αυτός ο συνδυασμός των φιλάθλων και της ομάδας, είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί αύριο. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε στα ημιτελικά και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απλά ο εαυτός μας. Δεν πρέπει να αλλάξουμε το παιχνίδι μας, αλλά να προσπαθήσουμε να το κάνουμε ακόμη καλύτερα».