Πρέλεβιτς και Μπάρλοου θυμήθηκαν τη Γενεύη - Το μήνυμα για νέο τίτλο από τον Μπάνε (pics)

Τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του ΠΑΟΚ σαν σήμερα το 1991 είχαν υπογράψει κόντρα στη Σαραγόσα οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Κεν Μπάρλοου. Αμφότεροι, θυμήθηκαν εκείνη την σπουδαία βραδιά.
Πηγή: sdna.gr
Πρέλεβιτς και Μπάρλοου θυμήθηκαν τη Γενεύη - Το μήνυμα για νέο τίτλο από τον Μπάνε (pics)

Ο Πρέλεβιτς με 31 πόντους και ο Μπάρλοου με 20 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Δικεφάλου στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων στη Γενεύη με το 76-72. Οι δύο πρωταγωνιστές εκείνου του θριάμβου και θρυλικές μορφές πλέον του ΠΑΟΚ, δεν ξέχασαν εκείνη τη μαγική βραδιά, ανασύροντας τις αναμνήσεις τους με σχετικές αναρτήσεις.

«Η συγκίνηση της νίκης» έγραψε ο Μπάρλοου συνοδεύοντας το μήνυμά του με μια φωτογραφία του ίδιου να σηκώνει την «κούπα», ενώ ο Πρέλεβιτς έστειλε και μήνυμα... τίτλου για τη φετινή προσπάθεια με την πορεία του ΠΑΟΚ στο FIBA Europe Cup.

Ανάρτηση του Κεν Μπάρλοου στο Facebook με φωτογραφία πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στη Γενεύη το 1991
Photo Credits: @Kenneth Barlow / Facebook

«Ο πρώτος μας ευρωπαϊκός τίτλος. Πάμε για τον επόμενο. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πρέλεβιτς συνοδεύοντας το σχόλιό του με φωτογραφίες από τον αξέχαστο τελικό της Γενεύης, σαν σήμερα πριν από 34 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...