Στην λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του γκαρντ ο Μπόντι Χιουμ

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει τον 25χρονο Αμερικανό Μπόντι Χιουμ, για να ενισχυθεί στη θέση του γκαρντ.
Πηγή: sdna.gr
Στην λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του γκαρντ ο Μπόντι Χιουμ
Photo Credits: @sdna.gr website

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «Δικεφάλου» ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. 

Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει οι Φρανκ Μπάρτλεϊ, Κώστας Παπαδάκης, Δημήτρης Κατσίβελης και Σαβάρ Ρέινολντς, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να αναζητεί παίκτες για να ενισχυθεί.

Στόχος είναι να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, αλλά και να είναι όσο κοντά γίνεται σε αυτό που θέλει ο νέος ου προπονητής, Μάσιμο Καντσελιέρι.

Μία περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες του είναι ο Μπόντι Χιουμ. Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα της Γκέτιγκεν στη Γερμανία, έχοντας μέσο όρο 12,2 πόντους και 4,5 ριμπάουντ, αλλά το μεγάλο του όπλο είναι το τρίποντο αφού άγγιξε το 40%!

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σουηδία με την Μπόρας (14.6 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 30 παιχνίδια), για να καταλήξει στην Γκέτιγκεν, χάρη στις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε στην Σκανδιναβία.

Με το Γερμανικό κλαμπ αγωνίστηκε στα προκριματικά του Basketball Champions League, επειδή όμως δεν κατάφεραν να περάσουν στην φάση των ομίλων, αναγκαστικά πήγαν στο FIBA Europe Cup, με τον Χιουμ να είχε 5.7 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ σε 12 παιχνίδια.

Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, η οποία μπορεί να αναβαθμίσει το ρόστερ, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να την κυνηγήσει παρά τις δυσκολίες, για να κλείσει το deal και να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...