Η πρώτη στάση και το γεμάτο πρόγραμμα

Στη Γερμανία κι από εκεί στο Χορστ η ομάδα...
Πηγή: paok24.com
Η πρώτη στάση και το γεμάτο πρόγραμμα
Photo Credits: @paok24.com website

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας κι από εκεί, θα μεταβεί τώρα στο Χορστ.

Οι “ασπρόμαυροι”, που το πρωί μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, έφτασαν στη Γερμανία και έχουν μπροστά τους ένα ακόμη -σύντομο- ταξίδι με φόντο το Χορστ, ενώ το απόγευμα θα είναι γεμάτο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, έχουν “ραντεβού” στο γήπεδο στις 17:30 τοπική ώρα, ενώ το θετικό σε όλο αυτό, είναι πως η θερμοκρασία είναι σε καλά επίπεδα και δεν ξεπερνάει τους 20 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα είχε μία συνάντηση και με περίπου 20 οπαδούς, που υποδέχθηκαν τους “ασπρόμαυρους” με χαμόγελα, δημιουργώντας μία ωραία ατμόσφαιρα κατά την άφιξη, λίγο πριν να μπουν άπαντες στο πούλμαν, για να μεταβούν στο Χορστ και στο προπονητικό κέντρο.

Η αποστολή που ταξίδεψε στην Ολλανδία αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου, Γκούμα.

Διαβάστε ακόμη...