Ικανοποίηση στη Μπόρατς

Ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με νίκη.
Πηγή: paok24.com
Ικανοποίηση στη Μπόρατς

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί αύριο για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του τις δύο επόμενες εβδομάδες, όμως μία από τις δύο ομάδες που είναι πιθανό να αντιμετωπίσει στο δεύτερο προκριματικό του Champions League, ολοκλήρωσε το δικό της βασικό στάδιο.

O λόγος για τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, η οποία βρέθηκε στη Σλοβενία και εκεί, έδωσε τρία φιλικά. Στις 19 του μήνα, ήρθε ισόπαλη με τη σλοβενική Τσέλιε (2-2), ενώ ακολούθησαν δύο νίκες, επί της Αραντ από τη Ρουμανία (2-1) στις 24/6 και το τελευταίο φιλικό, ήταν με την Κορβινούλ, επίσης από τη Ρουμανία, της οποίας επικράτησε με 2-0 την περασμένη Πέμπτη.

Μετά την επιστροφή της στη βάση και την άδεια αυτού του Σαββατοκύριακου, από αύριο ξεκινάει την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Εγνατία, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 10 Ιουλίου, με τον προπονητή, Μλάντεν Ζίζοβιτς, να σημειώνει…

«Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι προφανές ότι δεν έχουμε πλήρη έλεγχο σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα γίνεται όλο και καλύτερο. Οι παίκτες επιβεβαίωσαν την ποιότητα σε ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού που ήταν αρκετά καλή και πέρυσι. Ήμασταν ανώτεροι σε ορισμένες καταστάσεις, για τις οποίες μπορεί να είναι πολύ νωρίς, και διατηρήσαμε νοοτροπία νικητή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τα επόμενα παιχνίδια. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και το επόμενο διάστημα».


 

Διαβάστε ακόμη...