Ενδεκάδα με Μάρκος Αντόνιο, Τζίμα και… Γιαξή

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό είχε επικρατήσει με το εμφατικό 4-0 της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Πηγή: thessports.gr
Ενδεκάδα με Μάρκος Αντόνιο, Τζίμα και… Γιαξή
Photo Credits: @paokfc.gr

Οι σκόρερ της πρώτης αναμέτρησης ήταν οι Νάσμπεργκ, Σάστρε, Μάρκος Αντόνιο, Ζίβκοβιτς, οι οποίοι με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισαν» το ματς. Ο σημερινός αγώνας θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δύο προπονητές ώστε να δοκιμάσουν πράγματα και να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται λιγότερο.

Μέσα από τις δοκιμές στην τελευταία προπόνηση προκύπτει πως ο Λουτσέσκου σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Κυριάκο Γιαξή στο δεξί άκρο της άμυνας, για να δώσει ανάσες στον Ζοάν Σάστρε, ενώ δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή ο Γιόνι Ότι που έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα» χθες στην Νέα Μεσημβρία.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα εινα αυτό με τους Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδη, αριστερά θα επιστρέψει ο Ράφα Σοάρες, ενώ στα χαφ θα παίξουν οι Τσιγγάρας και Σβαμπ. Μεσοεπιθετικά η τριπλέτα θα αποτελείται από τους Α. Ζίβκοβιτς (δεξιά), Κωνσταντέλιας (αριστερά) και Μάρκος Αντόνιο (επιτελικός), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Στέφανος Τζίμας.

 

Διαβάστε ακόμη...