Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο Ατρόμητος τα βρήκε σε όλα με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας του Περιστερίου.
Πηγή: sdna.gr
Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Πάμπλο Γκαρσία

Με τον Πάμπλο Γκαρσία θα πορευτεί τη νέα σεζόν στον πάγκο του ο Ατρόμητος. Ο Ουρουγουανός τεχνικός βρέθηκε στο Περιστέρι προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να τεθούν αναλυτικά τα πλάνα για την δημιουργία του Ατρομήτου της νέας σεζόν.

Άλλωστε, η προεργασία είχε γίνει ήδη από το προηγούμενο διάστημα και οι δύο πλευρές ουσιαστικά έδωσαν και τυπικά τα χέρια. Στη συνέχεια ο Πάμπλο Γκαρσία υπέγραψε για έναν χρόνο με την ομάδα του Περιστερίου και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο πρώην τεχνικός του Πανσερραϊκού ήταν ο μεγάλος στόχος του Ατρομήτου, καθώς μέτρησε η προσωπικότητά του αλλά και το έργο που άφησε όχι μόνο τη σεζόν που πέρασε αλλά και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Με την έλευση του Γκαρσία στον πάγκο του Ατρομήτου σειρά παίρνουν οι ανακατατάξεις στο υπάρχον ρόστερ και φυσικά η ενίσχυση της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...