Ηρεμία, οργάνωση και πλάνο!

Πολύ θετικά έως τώρα τα δείγματα για τον ΠΑΟΚ που χτίζεται εν όψει της επόμενης σεζόν...
Ηρεμία, οργάνωση και πλάνο!

Πραγματικά η κατάσταση την οποία βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πρωτόγνωρη για όσους έχουν αναμνήσεις σχετικές με την αρχή κάθε σεζόν του ΠΑΟΚ.

Και πάμε τώρα να εξηγήσουμε τον λόγο. Καταρχάς είναι πολύ πρόσφατη η σύγκριση με την σεζόν του 2018-19 και πως ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά με την παραίτηση Λουτσέσκου και τα όσα ακολούθησαν με τον αγώνα για την εύρεση προπονητή, την αλλαγή φιλοσοφίας και την εύρεση παικτών. 

Το αποτέλεσμα όλων εκείνων των ανακατατάξεων ήταν ο ΠΑΟΚ να βρεθεί εκτός Ευρώπης και έπειτα να ακολουθήσουν άπειρα ευτράπελα, αγωνιστικά και μη. Γενικότερα η αρχή κάθε χρονιάς για τον Δικέφαλο του Βορρά αποτελεί συνήθως μία περίοδο δυσλειτουργιών, τριβών και πισογυρισμάτων. Τί γίνεται όμως φέτος;

Την περίοδο που διανύουμε λοιπόν, η ομάδα κάνει πράγματα τα οποία είναι άκρως ασυνήθιστα. 

Καταρχάς έχει ήδη προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές (Καμαρά, Θυμιάνης και Τσιφτσής). Ο πρώτος ως μια πρωτοκλασάτη αναβάθμιση στα χάφ, ο δεύτερος ως πολυθεσίτης και ελπιδοφόρος και ο τρίτος ως μιας … πρώτης τάξεως δεύτερη επιλογή κάτω από τα γκολπόστ. Επίσης έχει ήδη ανανεώσει για ένα χρόνο ο ηγέτης Στεφάν Σβαμπ, έχει επεκτείνει το συμβόλαιο του ο στρατιώτης Γιάννης Μιχαϊλίδης και το next big thing των ακαδημιών, ο Στέφανος Τζίμας.

Μιλάμε δηλαδή για έξι κινήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, πράγμα αδιανόητο για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Αν δε καταφέρει ο Δικέφαλος να φέρει πίσω και τον Τόμας Κεντζιόρα, τότε θα μιλάμε για τεράστιου μεγέθους επιτυχία.

Αν όλα αυτά συνδυαστούν και με την άκρως ευνοϊκή ευρωπαϊκή κλήρωση, η οποία θα εξασφαλίσει στον ΠΑΟΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το μίνιμουμ της παρουσίας και των εσόδων του κόνφερενς λιγκ, τότε μιλάμε πραγματικά για πρωτόγνωρα θετικές καταστάσεις.

Η ελπίδα όλων φυσικά είναι να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το μοτίβο και να αδράξει την ευκαιρία προκειμένου να μπορέσει επιτέλους η ομάδα να παίξει στο Τσάμπιονς λιγκ και γιατί όχι, να κατακτήσει και τον τίτλο ξανά.

La Lucha sigue ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...