Περιμένουν… νέα για Μεϊτέ οι Πορτογάλοι

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα FORZA, η πλευρά του Σουαλιό Μεϊτε επικοινώνησε με άνθρωπο του ΠΑΟΚ, προκειμένου να δει αν η πόρτα των πρωταθλητών Ελλάδας θα παραμείνει «ανοικτή», σε περίπτωση που δεν βρει το, μεγάλο, συμβόλαιο που ψάχνει στη Σαουδική Αραβία.
Πηγή: thessports.gr
Περιμένουν… νέα για Μεϊτέ οι Πορτογάλοι

Η αποκάλυψη της διαδικτυακής FORZA ταξίδεψε μέχρι την Πορτογαλία, με τη γνωστή «A Bola» να αναπαράγει το ρεπορτάζ, με μια νότα… αισιοδοξίας για την Μπενφίκα.

Οι Πορτογάλοι υπενθυμίζουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τους «αετούς» της Λισαβόνας και παρουσιάζουν το όλο στόρι, με τη συμφωνία Μπενφίκα- ΠΑΟΚ, και την απόσυρση των πρωταθλητών Ελλάδας από τις διαπραγματεύσεις.

Τα ΜΜΕ από την Ιβηρική τονίζουν πως αν υπάρξει εξέλιξη αυτή θα είναι θετική για την ομάδα της Λισαβόνας, αφού θα απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου και θα λάβει και χρήματα για την παραχώρηση του.

Υπενθυμίζεται πως η FORZA αποκάλυψε πως η πλευρά του 30χρονου χαφ επικοινώνησε με άνθρωπο του ΠΑΟΚ προσπαθώντας να εξηγήσει πως έχει η κατάσταση και θέλοντας να δείξει ότι δεν έχει ξεγράψει τον Δικέφαλο και τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γάλλος ψάχνει αυτή την εποχή ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο θα είναι το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Σ΄ αυτή τη φάση προτιμά να ξεκινήσει προετοιμασία με την Μπενφίκα κι αν δεν βρει το συμβόλαιο που ψάχνει, θέλει να ξέρει αν η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι ανοιχτή.

Προς το παρόν η πόρτα δεν έχει κλείσει, αλλά το μήνυμα που πήρε είναι πως αν καθυστερήσει, μάλλον δεν θα βρει τη θέση στην ομάδα.

Ήδη στον ΠΑΟΚ επανέφεραν στο προσκήνιο τις περιπτώσεις του Ρουμάνου Μάριν της Κάλιαρι και του Μίσιτς, οι οποίες ήταν “παγωμένες” αλλά εσχάτως βγήκαν από το… ψυγείο.

Διαβάστε ακόμη...