Kαι το σερί καλά κρατεί!

Το τελευταίο clean sheet στις 12 Μαΐου!
Πηγή: paok24.com
Kαι το σερί καλά κρατεί!

Μπορεί χθες το βράδυ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ να πέτυχε τρία γκολ, ωστόσο τα δύο που δέχθηκε τον βάζουν στην… πρίζα ενόψει του επαναληπτικού με την Μπόρατς, την ερχόμενη Τετάρτη στις 20:30 στη Μπάνια Λούκα.

Κάπως έτσι, ο Δικέφαλος μάζεψε τη μπάλα στα δίχτυα του για έκτη φορά φέτος εάν συνυπολογίσει κανείς τις πέντε φιλικές αναμετρήσεις του στην Ολλανδία και για όγδοη διαδοχική, εάν στην εξίσωση προσθέσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια της περσινής σεζόν, με Παναθηναϊκό και Άρη.

Φυσικά, κανείς δεν τα έβαψε… μαύρα για το γκολ του Παναθηναϊκού στην Τούμπα ή του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ούτε βεβαίως για τα γκολ επί ολλανδικού εδάφους.

Ωστόσο, κατά κοινή ομολογία, στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί τέρματα που κάλλιστα θα μπορούσε να αποφύγει, όπως τα δύο της Μπόρατς χθες το βράδυ, ανεξάρτητα από το ότι το πρώτο προήλθε από ένα απίστευτο πέναλτι και στο δεύτερο υπάρχει ξεκάθαρο οφσάιντ που δεν πήραν… χαμπάρι ούτε ο διαιτητής, ούτε ο βοηθός, ούτε ο VARίστας!

Eν κατακλείδι, η νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα στις 12 Μαϊου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, αποτελεί το τελευταίο… clean sheet του ΠΑΟΚ, ενώ ακολούθησαν τα παιχνίδια:

15/5 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-1

19/5 Άρης – ΠΑΟΚ 1-2

3/7 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Λάρνακας 2-1

6/7 ΠΑΟΚ – Χιμπέρνιαν 0-1

10/7 ΠΑΟΚ – Γκενκ 1-3

13/7 ΠΑΟΚ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-2

13/7 ΠΑΟΚ – Φίτεσε 1-2

24/7 ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα 3-2

Διαβάστε ακόμη...