Ο πιο «ακριβός» φορ της εποχής Σαββίδη!

Η “πρωτιά” του Ταρίκ Τισουντάλι και η πρώτη “ασπρόμαυρη” δεκάδα!
Πηγή: paok24.com
Ο πιο «ακριβός» φορ της εποχής Σαββίδη!

Mόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το… καθιερωμένο σε αυτές τις περιπτώσεις βίντεο απομένουν για να μπει η “σφραγίδα” στη μεταγραφή του Ταρίκ Τισουντάλι από τον Γάνδη στον Δικέφαλο!

Βάσει της αξίας που έχει πάντως ο Μαροκινός φορ στην γνωστή ιστοσελίδα trasfermarkt, είναι ο πλέον “ακριβός” επιθετικός που αποκτά ο ΠΑΟΚ στην εποχή Σαββίδη, δηλαδή από τον Αύγουστο του 2012 έως και σήμερα!

Παρακάτω, παρατίθεται η πρώτη δεκάδα βάσει της χρηματιστηριακής αξίας του κάθε ποδοσφαιριστή τη στιγμή που “μετακόμισε” στον ΠΑΟΚ, χωρίς φυσικά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε άλλη να έχει το… αλάθητο.

Άλλωστε, η αξία ενός ποδοσφαιριστή σε χρήματα, επουδενί δεν μπορεί να είναι αντικειμενική, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς βλέποντας την λίστα.

Για παράδειγμα, η αξία του Αντόνιο Τσόλακ υπολογίζονταν σε 4 εκ. ευρώ το καλοκαίρι του 2020, εξαιτίας του ότι είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Κροατία, ενώ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όταν τον απέκτησε ο Δικέφαλος το καλοκαίρι του 2016, οι μετοχές του βρίσκονταν μόλις στο 1,5 εκ. ευρώ!

1. Tαρίκ Τισουντάλι (Γάνδη) 6,5 εκ. ευρώ

2. Μάικλ Κρμέντσικ (Κλαμπ Μπριζ) 4 εκ. ευρώ

3. Αντόνιο Τσόλακ (Ριέκα) 4 εκ. ευρώ

4. Τόμας Νέτσιντ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) 3,2 εκ. ευρώ

5. Νίκος Καρέλης (Γκενκ) 3 εκ. ευρώ

6. Νέλσον Ολιβέιρα (ΑΕΚ) 2,5 εκ. ευρώ

7. Λούκας Πέρεθ (Καρπάτι Λβιβ) 2,5 εκ. ευρώ

8. Αλί Σαμάτα (Φενέρμπαχτσε) 2,5 εκ. ευρώ

9. Ντάνι Χούσεν (Άγιαξ) 2 εκ. ευρώ

10. Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας) 1,5 εκ. ευρώ

Διαβάστε ακόμη...