«Στημένα» και επιστροφές… καταστροφές (vids)

Τα δέκα (!) γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ σε πέντε επίσημα παιχνίδια και ο κοινός παρονομαστής τους!
Πηγή: paok24.com
«Στημένα» και επιστροφές… καταστροφές (vids)
Photo Credits: @paok24

Mε τα δύο γκολ που δέχθηκε χθες από τον Πανσερραϊκό, ο ΠΑΟΚ έφτασε αισίως τα δέκα παθητικό σε μόλις πέντε επίσημους αγώνες.

Δύο από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Τούμπα, έξι συνολικά από τη Μάλμε σε “Eleda Stadium” και Τούμπα, δύο χθες. Τα περισσότερα από αυτά, οι “ασπρόμαυροι” όφειλαν να τα “γλιτώσουν”.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι με την Μπόρατς στην Τούμπα, το πρώτο γκολ των Βόσνιων προέρχεται από το “χαζό” πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κουλιεράκης… τρακάροντας πάνω στον Κοτάρσκι και αγγίζοντας τη μπάλα με το χέρι, ενώ το δεύτερο προέρχεται από το λάθος του Τάισον στη μεσαία γραμμή την ώρα που ο Δικέφαλος βρισκόταν σε επιθετική μετάβαση και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην κακή “επιστροφή” της άμυνας!

Στο πρώτο ματς με τη Μάλμε δε, αμφότερα τα γκολ των Σουηδών προέρχονται από “στημένες” μπάλες, γεγονός που “βαραίνει’ όλους τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου!

Στη ρεβάνς με τη Μάλμε στην Τούμπα, απλά… χάθηκε η μπάλα. Το πρώτο γκολ των Σουηδών προέρχεται από… πλάγιο άουτ, το δεύτερο από λάθος του Καμαρά στη μεσαία γραμμή και κάκιστη επιστροφή όσο και λειτουργία της άμυνας, το τρίτο (και μοιραίο) από “στημένη” μπάλα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, το τέταρτο από άλλη μία κάκιστη “επιστροφή”, ανεξάρτητα από το αν οι “ασπρόμαυροι” έχουν δίκιο να φωνάζουν για φάουλ στην αρχή της φάσης.

Και φτάνουμε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Πέναλτι του Βιεϊρίνια στον – πολύ δραστήριο και ταχύ – Σαλαζάρ και 0-1, μεσοαμυντική λειτουργία για… παιδικό σταθμό στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και 2-2 με σκόρερ τον Σαλαζάρ, ο οποίος διέσχισε κυριολεκτικά το μισό γήπεδο!

Διαβάστε ακόμη...