Όττο: Θυμήθηκε τον καλό του εαυτό!

Ολοκληρωμένη εμφάνιση από τον Ισπανό -ξανά- κόντρα στον Παναθηναϊκό!
Πηγή: paok24.com
Όττο: Θυμήθηκε τον καλό του εαυτό!
Photo Credits: @PAOKFC twitter

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στο ντέρμπι της Τούμπας, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που είχε τα πάντα εκτός από το νικητήριο γκολ.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ένα από τα κέρδη της χθεσινής βραδιάς ήταν η πολύ καλή εικόνα του Γιόνι Όττο, ο οποίος σκόρπισε χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας με την εμφάνιση του κόντρα στους «πράσινους». Σημειώνεται πως εξαιρετική εικόνα είχε και στο παιχνίδι των Πλέι Οφ στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό, όντας και τότε εκ των διακριθέντων για τους «ασπρόμαυρους».

Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός θυμήθηκε το καλό του εαυτό με την εμφάνιση που έκανε κόντρα στην ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, η οποία ήταν μακράν η πιο ολοκληρωμένη της φετινή σεζόν και μία από τις καλύτερες από τη στιγμή που πέρασε τις πύλες της Τούμπας. Το έργο του, να μαρκάρει τον Φακούντο Πελίστρι, μόνο εύκολο δεν ήταν, με τον 30χρονο μπακ να περιορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Αργεντινό εξτρέμ και να τον… βγάζει επί της ουσίας εκτός αγώνα.

Σε 90 λεπτά αγώνα ο Γιόνι Όττο είχε συνολικά 50 επαφές με τη μπάλα, 3 κλεψίματα, 85% ακριβείς πάσες (28/33), 50% εύστοχες μακρινές μπαλιές, 75% κερδισμένες μονομαχίες (3/4) και 100% επιτυχημένες ντρίμπλες. Ο πολύπειρος δεξιός οπισθοφύλακας δεν έχει διάρκεια στις καλές εμφανίσεις του από την περσινή σεζόν έως τώρα και ο άπαντες εντός της ομάδας ευελπιστούν η χθεσινή εμφάνιση να αποτελέσει αφετηρία για πολλές ακόμη στη συνέχεια της χρονιάς, η οποία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...