H μεγάλη βελτίωση του ΠΑΟΚ!

Ένα γκολ-πέναλτι παθητικό στα 450 λεπτά των τελευταίων αγώνων.
Πηγή: paok24.com
H μεγάλη βελτίωση του ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @acpaok

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αλλά σε ένα ακόμα παιχνίδι του, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το χθεσινό, ήταν το δέκατο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας από την αρχή της σεζόν και η διαφορά στην αμυντική συμπεριφορά από τα πρώτα πέντε στα επόμενα, είναι πολύ μεγάλη.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε δύο φορές της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, τη Μάλμε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τον Πανσερραϊκό. Σε αυτά τα πέντε παιχνίδια, δέχθηκε συνολικά 10 γκολ, με τον αστερίσκο των 120 λεπτών του αγώνα με τη Μάλμε στην Τούμπα και το γκολ της νίκης που πέτυχαν στην παράταση οι Σουηδοί.

Στα επόμενα πέντε, η βελτίωση ήταν τεράστια! Στις δύο αναμετρήσεις με τη Σάμροκ Ρόβερς και εναντίον Παναιτωλικού, Ατρόμητου και Παναθηναϊκού, το παθητικό είναι μόλις 1 γκολ και αυτό, από το σημείο του πέναλτι στο Περιστέρι.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διαφορά, αλλά και πολύ σημαντική διαφορά σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Εκτός από το μηδέν παθητικό, ανάλογη σημασία έχει και το γεγονός ότι έχουν μειωθεί και οι τελικές ευκαιρίες του αντιπάλου προς την εστία του Κοτάρσκι.

Διαβάστε ακόμη...