22 γκολ, 1 από φορ!

Το πρόβλημα που αναδείχθηκε και στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: paok24.com
22 γκολ, 1 από φορ!
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Το ζήτημα που υπάρχει στην κορυφή της επίθεσης, δεν είναι τωρινό για τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και πέρσι, που κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ομάδα είχε θέμα στη θέση του φορ και δεν είναι τυχαίο ότι φέτος το καλοκαίρι, βγήκε από το ταμείο της ένα σημαντικό ποσό, τόσο για τον Φέντορ Τσάλοφ όσο και για τον Ταρίκ Τισουντάλι.

Ο Μπράντον Τόμας παραμένει, παρότι είναι εκτός τις τελευταίες εβδομάδες λόγω τραυματισμού, ο Αλί Σαμάτα επίσης, παρότι ήταν υπό παραχώρηση, αλλά δεν προχώρησε κάτι και ο Τανζανός, πέρασε χθες ως αλλαγή του Τσάλοφ στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταγράψει ήδη 10 επίσημα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας σκοράρει 22 τέρματα. Η πιο παραγωγική βραδιά του ως τώρα, ήταν στο εντός έδρας 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς, το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Λουτσέσκου, έμεινε στο μηδέν, ήταν το χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Από αυτά τα 22 γκολ, μόλις το… 1 έχει έρθει από φορ του ΠΑΟΚ. Ο Ταρίκ Τισουντάλι, είχε σκοράρει το δεύτερο τέρμα, 2-0 επί του Παναιτωλικού, ενώ Τσάλοφ, Μπράντον αλλά και Σαμάτα, δεν έχουν ανοίξει ακόμα λογαριασμό.

Διαβάστε ακόμη...