Σπάνιο… φαινόμενο η «λευκή» ισοπαλία

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ.
Πηγή: forzaonline.gr
Σπάνιο… φαινόμενο η «λευκή» ισοπαλία
Photo Credits: @PAOKFC

Σπάνιο φαινόμενο είναι τα τελευταία χρόνια να λήγει ένα παιχνίδι του Δικεφάλου με «λευκή» ισοπαλία. Συγκεκριμένα, είχε να συμβεί ένα χρόνο, καθώς η τελευταία φορά ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο ματς ΠΑΟΚ-Άρης στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπως και το χθεσινό 0-0 πραγματοποιήθηκε για την ίδια «στροφή» της Super League.

Έκτοτε, ακολούθησαν 57 αναμετρήσεις, με τους «ασπρόμαυρους» να είναι «φωτιά» επιθετικά, χωρίς να έχει εμφανιστεί το 0-0 σε άλλη αναμέτρηση. Πάντως, το εν λόγω σκορ εμφανίζεται σπάνια και στις «μάχες» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν συχνά αρκετά γκολ. Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έμειναν «άσφαιρες» σε ντέρμπι ήταν στις 25 Απριλίου 2021 για τα Play off της Super League, ενώ η τελευταία φορά σε ντέρμπι χωρίς γκολ για την κανονική διάρκεια χρονολογείται στο μακρινό 2018 (19 Οκτωβρίου).

Διαβάστε ακόμη...