Διπλό με rotation, τεσσάρα και… τσαπατσουλιά

Άνετο πέρασμα από τον Βόλο με 1-4 για τον ΠΑΟΚ και κορυφή..
Διπλό με rotation, τεσσάρα και… τσαπατσουλιά
Photo Credits: @PAOKFC

Εξ' αρχής γνωρίζαμε πως το παιχνίδι αυτό θα ήταν που θα είχαμε το πρώτο μεγάλο rotation της χρονιάς. Έτσι και έγινε, αφού ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με έξι αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, κάτι το οποίο πάντε ελλοχεύει κίνδυνος, ειδικά όταν είμαστε σε τόσο πρώιμο στάδιο στη χρονιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Βόλου που καταλόγισε ο ανεκδιήγητος Τσαγκαράκης μαζί με τον απαράδεκτο Κουμπαράκη στο VAR. Ένα πέναλτι, το οποίο κατάλαβε μόνο ο σπίκερ της Cosmote, ένα πέναλτι replay του οποίου είδαμε μετά από πενήντα λεπτά!

Ευτυχώς ο Κοτάρσκι απέκρουσε την εκτέλεση και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ο ΠΑΟΚ ανέβηκε πολύ σε απόδοση, ωστόσο τον χαρακτήριζε μια απίστευτη τσαπατσουλιά τόσο στην τελική πάσα, όσο και στην εκτέλεση. Βέβαια προηγήθηκε χάρη στο πέναλτι που κέρδισε ο Ντεσπόντοφ και εκτέλεσε ο Σβαμπ, αλλά θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα.

Η κυριαρχία της ομάδας συνεχίστηκε και στην επανάληψη με πολλές ευκαιρίες και άλλα τρία γκολ και ο ΠΑΟΚ πέρασε τελικά ένα εύκολο απόγευμα, παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν αρχικά από έναν πραγματικά ανίκανο διαιτητή.

Στα θετικά, η εμφάνιση του Κόλεϊ, το αγωνιστικό ανέβασμα του Ντεσπόντοφ και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει γερές βάσεις σε νοοτροπία και ρυθμό από την προηγούμενη χρονιά, ενώ το μόνο που μπορεί να προσάψει κάποιος στην ομάδα είναι η αφέλεια που έδειξε σε αρκετές περιπτώσεις, κάτι το οποίο δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ πάει στην Πόλη για να πετύχει το καλύτερο δυνατό, ενώ ακολουθεί κι ένα ντέρμπι, στο οποίο μια ενδεχόμενη νίκη, θα βάλει για τα καλά τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού στη σεζόν.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμη...