Για πάρτο αλλιώς...

Το άτυχο αποτέλεσμα της Κυριακής απέναντι στον Αρη Θεσσαλονίκης ΟΥΔΕΝ πρόβλημα της ομάδος ανέδειξε, εκτός του ότι "βάλτε επιτέλους ένα γκολ ρε παιδιά". Ανέδειξε όμως ΈΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που έχει σημαντική μερίδα του φερομένου ως "λαού του ΠΑΟΚ".
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Για πάρτο αλλιώς...
Photo Credits: @PAOKFC

Τί μπαρούφα λέχθηκε, το τί αρλούμπα διατυπώθηκε πραγματικά ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Σταχυολογώ:

- "Ο Μάντζιος πήρε το πορτοφόλι του Λουτσέσκου", σ' ένα παιχνίδι που ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης στο πρώτο ημίχρονο παρακαλούσε τον θεό να μην δεχθεί τέρμα και σε όλον τον αγώνα παρακαλούσε τον θεό να κάνει λάθος πάσα στην περιοχή του Αρη ο ΠΑΟΚ για να βγεί σην αντεπίθεση με τον... παικταρά Μορόν (τέτοιο περίπτερο δεν ξέρω αν κυκλοφορεί στα γήπεδα. Κανονικά ο Αρης Θεσσαλονίκης πρέπει να τον δηλώσει στο Ε9, ως ακίνητο).

Άσε που στην φάση του γκόλ ο Μάντζιος ήταν έτοιμος να πλακώσει στα μπινελικια τον σκόρερ γιατί αντί να κάνει το ποδοσφαιρικά ορθό δηλαδή να κόψει την μπαλλα προς το πέναλτυ, έκανε ό,τι πιο ηλίθιο μπορούσε, δηλαδή ένα απονενοημένο σουτάκι στην "κλειστή γωνία" (αν ο ΚΟΤΑΡΣΚΙ ήταν μισό μέτρο πιο αριστερά θα έδιωχνε την μπάλλα και ο σκόρερ θα έτρωγε το ανάθεμα των αιώνων).

- "Έφτασε ταβάνι ο ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου" δηλαδή πόση ηλιθιότητα ν' αντέξει κάποιος.

Και το θέμα δεν είναι αν όντως έφτασε ταβάνι ο ΠΑΟΚ με ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, αλλά το κριτήριο με το οποίο εκφέρεται η "άποψη".

Απλά επειδή έχασε από τον Αρη Θεσσαλονίκης την 6η αγωνιστική (!!!), ενώ 3 μέρες πρίν "έπαιξε στα ίσια" ομάδα μισού δίς ευρώ μέσα στην έδρα της.

(Αν ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ έκανε ένα "λάθος" ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, είναι που δεν είπε στους παίκτες σουτάρετε ασύστολα γιατι ο αέρας ήταν ευνοϊκός για σούτ και, λόγω εντάσεως, δεν ευνοούσε, το παιχνίδι με κάθετες ή διαγώνιες πάσες).

- "Χάθηκε η ευκαιρία να ξεφύγουμε στο πρωτάθλημα" δηλαδή στην 6η αγωνιστική ο "μαχητής"... λαός του ΠΑΟΚ απαιτεί από την ομάδα να κάνει 6Χ3=18 βαθμούς, μετά να κάνει άλλο ένα 6Χ3=18 και γενικά να κάνει ένα 26Χ3=78 και μετά στα πλει οφ να κάνει 6Χ3=18 και να τερματίσει αήττητος με 96 πόντους (να βάλλει κι ένα καλάθι με φαουλ να φτάσει 100).

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά έχεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αντί να χαρείς με την εικόνα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, αντί να χαρείς με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ  Ε Π Ε Β Α Λ Λ Ε  την ΆΜΙΛΛΑ και τον ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ στο αιλινικω πρωτάθλημα, αντί να ΧΑΡΕΙΣ που αυτήν την στιγμή ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ φαβορί, εσύ "βρίσκεις θέματα" και "ζητήματα", απλά επειδή δεν θα κάνεις καζούρα στον αρειανό φίλο σου (λες και αυτό που έγινε στις 19/5/2024 δεν σου φτάνει για 3-4χρόνια).

Για ψάξε να βρείς πότε ήταν τελευταία φορά που την 6η αγωνιστική ο πρώτος με τον τελευταίο στο πρωτάθλημα 14 ομάδων έχουν διαφορά 10 πόντους;;;

Συνήθως "άλλες εποχές" 10 πόντους διαφορά είχε ο πρώτος με τον δεύτερο την 6η αγωνιστική.

Για "πάρτο αλλιώς" και κοίταξε την ΑΝΟΔΟ και την ΕΞΕΛΙΞΗ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ.

Καλό θα είναι ν' απεγκλωβιστείς από τις "τοπικές", για να μην πω "χωριάτικες" παγίδες που έντεχνα σε ρίχνουν άρρωστα κιτρινιάρικα μυαλά.

Απόλαυσε τον ΠΑΟΚ της Ευρώπης και όχι τον ΠΑΟΚ της "κλεάνθους" και της "γειτονιάς".

Γιατί αν ασχολείσαι με "γειτονιές", ...γειτονιά είσαι και εσύ.

Υ.Γ. Καλή και δυνατή η προπόνηση της Κυριακής εν όψει του αγώνα του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ με FCSB, που διαθέτει ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ΣΟΒΑΡΗ ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...