ΠΑΟΚΑΡΑ βάλε ένα γκολ!

Μετά από τρεις σερί ήττες, έφτασε η ώρα να δούμε τι συμβαίνει και πώς μπορεί να διορθωθεί..
ΠΑΟΚΑΡΑ βάλε ένα γκολ!
Photo Credits: @PAOKFC

Σίγουρα, όλα τα αποτελέσματα είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Θα έρθουν και οι ήττες, θα έρθουν και οι κακές εμφανίσεις. Ωστόσο, είναι διαφορετικό να χάνεις στην Κωνσταντινούπολη κόντρα σε μια ομάδα εκατοντάδων εκατομμυρίων και άλλο να χάνεις από τον αστείο συμπολίτη που έπρεπε να είχες καθαρίσει το ματς στο πρώτο εικοσάλεπτο και από την FCSB των αστείων ποδοσφαιριστών που πέρασαν το 1/3 του αγώνα πεσμένοι στο χορτάρι..

Κοινός παρανομαστής και των τριών αυτών αγώνων; Σίγουρα η πνευματική ανετοιμότητα, η επιθετική δυστοκία και η ανυπαρξία εναλλακτικής τακτικής όταν τα παιχνίδια στραβώνουν.

Εννοείται πως τέτοια προβλήματα πρέπει να λύνονται εσωτερικά. Ο προπονητής θα πρέπει να αναλύσει τα κακώς κείμενα, να καταλήξει ίσως σε κάποια δίδυμα στον άξονα που παρατηρείται δυσλειτουργία, αλλά και να λύσει την κατάρα της δυστοκίας της μεσοεπιθετικός γραμμής.

Κλειδί για να αλλάξει η κατάσταση; Σίγουρα ένα ξέσπασμα, ένα παιχνίδι που θα βάλει την ομάδα και πάλι στον ίσιο δρόμο. Ένα παιχνίδι σαν το αποψινό.

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει πια τόσο αγωνιστικά που ακόμη και εν μέσω μιας μίνι αγωνιστικής κρίσης, μία νίκη στη Λειβαδιά αρκεί για να τον στείλει στην κορυφή της βαθμολογίας και να του χαρίσει δύο εβδομάδες ηρεμίας και σκληρής δουλειάς.

Γι' αυτό απόψε, ΠΑΟΚΑΡΑ βάλει (επιτέλους) ένα γκολ και όλα θα στρώσουν στη συνέχεια..

Διαβάστε ακόμη...