Να θωρακίσει την άμυνα

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σεζόν δεχόμενος πολλές φάσεις, αλλά και γκολ, γεγονός που έχει αρχίσει να βελτιώνει στο τελευταίο διάστημα. Κυρίως στο κομμάτι των τελικών προσπαθειών, που δημιουργεί ο εκάστοτε αντίπαλος, ο Δικέφαλος έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τον αριθμό.
Πηγή: paok24.com
Να θωρακίσει την άμυνα
Photo Credits: @PAOKFC

Ωστόσο, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει δεχτεί συνολικά 17 τέρματα σε 15 επίσημα παιχνίδια, νούμερο που είναι μεγάλο για ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί. Επομένως, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να θωρακίσει την άμυνα του και να περιορίσει τον αριθμό τερμάτων που δέχεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αντίστοιχο περσινό διάστημα, στον ίδιο αριθμό αγώνων, οι «ασπρόμαυροι» είχαν δει τους αντιπάλους τους να σκοράρουν 10 γκολ, επτά λιγότερα από ότι φέτος.

Φυσικά και είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχουν γίνει αρκετές αλλαγές, ειδικά στις θέσεις των στόπερ, εκεί όπου τα μόνα ίδια πρόσωπα είναι οι Τόμας Κεντζιόρα και Γιάννης Μιχαηλίδης. Έχουν αποχωρήσει οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γουίλιαμ Τρόοστ – Εκόνγκ και Ιβάν Νάσμπεργκ ενώ αποκτήθηκαν οι Ομάρ Κόλεϊ και Ντέγιαν Λόβρεν.

Διαβάστε ακόμη...