Οι πρωτιές του Αντρίγια

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς απουσιάζει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής Σερβίας στο Nations League κόντρα σε Ελβετία-Ισπανία και αντ΄αυτού παραμένει στη Θεσσαλονίκη δεδομένων των ενοχλήσεων που έχει αποκομίσει στο γόνατο.
Πηγή: forzaonline.gr
Οι πρωτιές του Αντρίγια
Photo Credits: @PAOKFC

Ενδεικτικό ότι εκδήλωσε από… μακριά τον ενθουσιασμό του αναφορικά με τη νίκη των «πλάβι» κόντρα στους Ελβετούς ακολουθώντας το εν λόγω διάστημα θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και να ενταχθεί εκ νέου στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει συνέχειας.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους «ασπρόμαυρους» εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ (20.08) με φόντο την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να παραμένει αμφίβολος ενόψει του ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους». Κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ ενδέχεται να απωλέσει έναν εξαιρετικά σημαντικό ποδοσφαιριστή στη μεσοεπιθετική του γραμμή, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να κατακτά την 1η θέση σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζεται πρώτος στις σέντρες που έχει επιχειρήσει με 33 μπροστά από τους Κίριλ Ντεσπόντοφ-Τάισον ενώ συνάμα έχει σημειώσει 22 εύστοχα γεμίσματα, προσπερνώντας ξανά τους δύο προαναφερόμενους συμπαίκτες του. Αρνητική «πρωτιά» για τον πολύπειρο εξτρέμ του Δικεφάλου οι μεγάλες ευκαιρίες που δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ, ισοβαθμώντας με τον Ράχμαν Μπάμπα.

Διαβάστε ακόμη...