Οι δύο τελευταίοι

Mε τον Ομάρ Κόλεϊ να ολοκληρώνει χθες τις υποχρεώσεις του με την Γκάμπια, αγωνιζόμενος ως αρχηγός σε ολόκληρη την αναμέτρηση με τη Μαδαγασκάρη, σήμερα είναι η σειρά των Κίριλ Ντεσπόντοφ και Μαντί Καμαρά να κλείσουν τον κύκλο των διεθνών υποχρεώσεών τους για τον μήνα Οκτώβριο και να πάρουν αύριο τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
Οι δύο τελευταίοι
Photo Credits: @PAOKFC

Στις 21:45 στο Μπέλφαστ, η Εθνική Βουλγαρίας φιλοξενείται από την Β. Ιρλανδία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της League C του UEFA Nations League, με τον Ντεσπόντοφ και τους συμπαίκτες του να χρειάζονται τη νίκη προερχόμενοι από την εντός έδρας ισοπαλία με το Λουξεμβούργο (0-0), προκειμένου να παραμείνουν στο “κυνήγι” της πρωτιάς.

Μετά από τρεις αγώνες, η Βουλγαρία έχει 5 βαθμούς όσους και η Λευκορωσία, ενώ η Β. Ιρλανδία έχει έναν λιγότερο.

Ένα τέταρτο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 22:00, ο Μαντί Καμαρά και οι συμπαίκτες του στην Εθνική Γουϊνέας αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αιθιοπία για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2025, όντας με την πλάτη στον τοίχο καθώς σε τρεις αγώνες έχουν μόλις τρεις βαθμούς και βρίσκονται στην 3η θέση του 8ου ομίλου, στο -1 από την 2η Τανζανία και στο -6 από το Ζαϊρ.

Διαβάστε ακόμη...