Ο Αντρίγια και η επιστροφή

Παρά το γεγονός ότι κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Σερβίας, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες.
Πηγή: paok24.com
Ο Αντρίγια και η επιστροφή
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Ο Σέρβος άσος, ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και σε συνεννόηση τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με την Εθνική του ομάδα, προτιμήθηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να κάνει θεραπείες και να μην υπάρξει το παραμικρό ρίσκο.

Ο Ζίβκοβιτς έχει ξεπεράσει πλέον σε σημαντικό βαθμό τις ενοχλήσεις στο γόνατο κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με φόντο το ματς με την ΑΕΚ.

Εφόσον ο Σέρβος προπονηθεί πράγματι κανονικά σήμερα ή αύριο, τότε θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, κάτι που προφανώς θέλει πολύ ο Ρουμάνος τεχνικός.

Με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει σε ένα νέο σερί αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι σημαντικό για τον Λουτσέσκου να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και σίγουρα, σε αυτή τη φάση ευελπιστεί πως θα ξεκινήσουν οι επιστροφές…

Διαβάστε ακόμη...