Μαυρομάτης: «Όλοι έχουμε ευθύνη, όπως κι εσείς οι Αρχές»

Η ατάκα του νομικού που δικαιώθηκε στην πορεία.
Πηγή: paok24.com
Μαυρομάτης: «Όλοι έχουμε ευθύνη, όπως κι εσείς οι Αρχές»

Η υπόθεση των γεγονότων στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ εξελίσσεται με τις κλήσεις σε απολογία, όσα γράφτηκαν στις εκθέσεις, τη σημερινή δικαστική διαδικασία και τις αποφάσεις. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ προσπάθησε και κράτησε χαμηλούς τόνους αποδέχομενος την ευθύνη των πράξεων που έγιναν, μέχρι σήμερα όπου τέθηκαν σοβαρά ζητήματα ισορροπιών.

Κατ’  αρχάς ο ΠΑΟΚ απέδειξε με βίντεο ότι ο Λουτσέσκου ΔΕΝ έρχεται σε επαφή με τον Βένγκα της ΑΕΚ. Το βίντεο έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν συμμετείχε ο Λουτσέσκου, κάτι που αποδέχθηκε και η ΠΑΕ ΑΕΚ! Και οι δύο πάντως τιμωρήθηκαν παρολ’ αυτά.

Το απίστευτο σημειώθηκε με το ότι η δικαστής αποδέχθηκε επεισόδιο Λουτσέσκου-Λαμέλα, αλλά τιμώρησε ΜΟΝΟ τον πρώτο, αφού απαλλάχθηκε για τυπικούς λόγους ο ποδοσφαιριστής, για τον οποίο έπρεπε να ασκήσει δίωξη ο εισαγγελέας κάτι που ΔΕΝ έκανε.

Όλως τυχαίως και πέρσι δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για το πιάσιμο από τον λαιμό του υπευθύνου αστυνομικού αθλητικής βίας. Γιατί; Γιατί ο παρατηρητής… δεν είδε, κάτι που έγινε πρώτο θέμα παντού.

Με αφορμή όλα αυτά που μαζεύονται και αποδεικνύουν διαφορετική αντιμετώπιση, ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Μαυρομάτης στάθηκε σε κάτι συγκεκριμένο στην σημερινή τελευταία του παρέμβαση μέσα στο δικαστήριο. Και είπε απευθυνόμενος στην πρόεδρο του Πρωτοβάθμιου: «Όλοι εμείς έχουμε ευθύνη να μην συμβαίνουν περιστατικά στα γήπεδα. Όλοι μας. Έχετε όμως και εσείς ως Αρχές να φροντίζετε για το ίδιο» εννοώντας τις ανισόρροπες παραλείψεις, αλλά και ετυμηγορίες όπως η σημερινή που για ένα επεισόδιο δύο ανθρώπων τιμωρείται μόνο ο ένας!

Διαβάστε ακόμη...