Αναμονή για Γκόμεζ
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε ένα ακόμη όνομα να προστίθεται στο απουσιολόγιο της προπόνησης, μαζί με τα ήδη υπάρχοντα των Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ντέγιαν Λόβρεν και Φέντορ Τσάλοφ.
Πηγή: paok24.com
SHARE:
![Αναμονή για Γκόμεζ](/sites/default/files/styles/880x495/public/2024-10/image_2.png?h=7a9b2c3f&itok=R5g0UQzz)
Πρόκειται για τον Τζόναθαν Γκόμεζ, που στην προπόνηση της Τετάρτης (5/2) δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ. Ο 21χρονος αριστερός οπισθοφύλακας υποβλήθηκε χθες το μεσημέρι σε μαγνητική εξέταση και αναμένεται να γνωστοποιηθεί το πλήρες μέγεθος του προβλήματος του.
Με τον ΠΑΟΚ να μην αποκτά αριστερό μπακ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Μεξικανός υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του, στα πλαίσια διαχείρισης και του Ράχμαν Μπάμπα. Πλέον, μένει να φανεί το διάστημα απουσίας του. Ο ποδοσφαιριστής μετρά, συνολικά, τέσσερις συμμετοχές και 350 αγωνιστικά λεπτά.
TAGS: