Τα χαφ σε Κρήτη και ευρωπαϊκή λίστα
SHARE:
Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετρά πολλές και σημαντικές απουσίες, με τα προβλήματα τραυματισμών, αλλά και την άσκηση ποινικής δίωξης σε ποδοσφαιριστές, να αφήνουν εκτός οχτώ «ασπρόμαυρους».
Εκεί που δημιουργείται το μεγαλύτερο πρόβλημα, είναι ο χώρος του κέντρου. Ο Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεση του για το αυριανό (8/2, 20:00) παιχνίδι του Καμαρά – Οζντόεφ. Στην αποστολή θα είναι οι Σβαμπ, Πένια και Μεϊτέ. Οι δυο τελευταίοι ανέτοιμοι ή εκτός ρυθμού αγώνων. Επομένως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα επιλέξει ο προπονητής του Δικεφάλου.
Όσο αφορά το Europa League, θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ευρωπαϊκή λίστα με τον Μεϊτέ και όχι τον Πένια. Επιλογή που ο Ρουμάνος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» έκανε θεωρώντας ως μοναδικό «καθαρό» 6άρι, τον Γάλλο ποδοσφαιριστή.