Φιλικό τεστ με Καλλονή στην Τούμπα

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται απόψε στις 20:00 την Καλλονή στην Τούμπα, στο τελευταίο του πιθανότατα τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, κάτι που θα συμβεί το επόμενο Σάββατο (17/8).
Φιλικό τεστ με Καλλονή στην Τούμπα

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ sport3, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του στο live score του paokmania. Ο Χουμπ Στέφενς πήρε μαζί του στην αποστολή τους:

Γλύκο, Γιακουμή, Κωνσταντινίδη, Σκόνδρα, Λόπεθ, Κατσικά, Τζανδάρη, Κάτσε, Γκαρσία, Πέλκα, Στοχ, Νέτσιντ, Αθανασιάδη, Σπυρόπουλο και Γιάννου.

Όπως φαίνεται σε αυτήν δεν συμμετέχουν όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League με τη Μέταλιστ στο Χάρκοβο, οι  Βούκιτς – Πόποβιτς, αλλά και ο Λόρενς που παρουσίασε συμπτώματα γρίπης.

Στην Τούμπα αναμένεται να βρεθεί σήμερα το βράδυ αρκετός κόσμος, καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ο Σλοβάκος Μίροσλαβ Στοχ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ επιπλέον η ΠΑΕ έχει κάνει γνωστό εδώ και μέρες πως η είσοδος θα είναι ελεύθερη...

Όσον αφορά την Καλλονή, η ομάδα της Μυτιλήνης ανέβηκε φέτος στα σαλόνια (;) της Super League και ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους τραυματίς Περόνε και  Κριπιντίρη οι οποίοι θα λείψουν και από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...